Jasiński, Michał ; Mazurkiewicz, Ewa ; Rodziewicz, Paweł ; Figlerowicz, Marek
Flavonoids’ structure, properties and particular function for legume plants
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
2009 ; Biotechnologia, vol.85, 2 (2009)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:72120
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
3 cze 2019
16446
https://rcin.org.pl/ichb/publication/94525
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Flawonoidy - budowa, właściwości i funkcja ze szczególnym uwzględnieniem roślin motylkowatych | 2 paź 2020 |
Jasiński, Michał Banasiak, Joanna Frankowska, Marta Figlerowicz, Marek
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.