RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Właściwości i przydatność B-galaktozydazy z różnych źródeł

Creator:

Synowiecki, Józef ; Maciuńska, Jadwiga

Date issued/created:

2000

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Suitability and properties of B-galactosidases from different sources

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The article reviews the progress of investigations of p-galactosidases from microbial sources. These enzymes show great differences in optimal conditions of lactosehydrolysis and their utilisation creates new possibilities to improve milk and milkby-products processing. Some p-galactosidases from extreme thermophiles have significant activity above 100°C. Possible applications and interrelationship of both molecular structure and thermostability of these enzymes are also discussed.

Relation:

Biotechnologia, vol.48, 1 (2000)-.

Volume:

48

Issue:

1

Start page:

117

End page:

123

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142198 ; IChB B-44

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 12, 2020

In our library since:

Oct 9, 2020

Number of object content downloads / hits:

395

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/177567

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information