RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Kinetyka wzrostu embriogennej i nieembriogennej kultury zawiesinowej ogórka (Cucumis sativus L) w bioreaktorze

Subtitle:

Growth kinetics of embriogenic and nonembriogenic suspension cultures of cucumber (Cucumis sativus L.) in stirred bioreactor

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Embriogenic and nonembriogenic suspension cultures of cucumber were cultivated in a 5-Lstirred bioreactor. Significant differences between kinetic characteristics of these cell lines (growthrate, tissue morphology, sugar and nitrogen metabolism) are presented.Nonembriogenic culture demonstrated faster growth rate and greater nutrient uptake. Mechanical stress in stirred bioreactor under experimental conditions was negligible.

Relation:

Biotechnologia, vol.30, 3 (1995)-.

Volume:

30

Issue:

3

Start page:

152

End page:

166

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:147671 ; IChB B-26

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 19, 2020

In our library since:

Nov 19, 2020

Number of object content downloads / hits:

73

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/183297

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information