RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Charakterystyka aktywności katalitycznej acylazy penicylinowej w formie wolnej i stabilizowanej

Creator:

Bryjak, Jolanta ; Noworyta, Andrzej

Date issued/created:

1993

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Catalytical activity of penicillin acylase in native and stabilized derivatives

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Three different enzyme preparations were investigated: native enzyme, enzyme stabilized byadding poly(ethyleneimine) and enzyme attached to acrylic carrier. The preparations were compared with regard to their storage, temperature and pH-stabilities as well as the effect of temperature and pH-value on enzyme activity. It was found that for all preparations hydrolysis waskinetically limited. Five kinetic equation constants were calculated. The enzyme stabilized bypoly(ethyleneimine) was selected as the best preparation to be applied in industry.

Relation:

Biotechnologia, vol.23, 4 (1993)-.

Volume:

23

Issue:

4

Start page:

176

End page:

185

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:149104 ; IChB B-19

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 27, 2020

In our library since:

Nov 27, 2020

Number of object content downloads / hits:

494

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/184607

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information