Wheat gluten quality improvement - target of genetic engineering
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.82, 3 (2008)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:73700 ; IChB B-77
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Oct 2, 2020
Jun 25, 2019
334
https://rcin.org.pl/ichb/publication/96477
Edition name | Date |
---|---|
Poprawa jakości glutenu pszenicznego celem inżynierii genetycznej | Oct 2, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.