Struktura obiektu
Tytuł:

Smak w przestrzeni symbolicznej – praktyki kulinarne w mediach

Twórca:

Jarecka, Urszula ORCID

Wydawca:

Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN ; Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Miejsce wydania:

Warszawa

Data wydania/powstania:

2014

Opis:

Strony 245-246

Typ obiektu:

Książka/Rozdział

Temat i słowa kluczowe:

Kucharstwo -- antropologia kulturowa ; Posiłki -- antropologia kulturowa ; Smak -- antropologia kulturowa ; Żywność -- antropologia kulturowa

Czasopismo/Seria/cykl:

Terytoria smaku : studia z antropologii i socjologii jedzenia. Red. U. Jarecka, A. Wieczorkiewicz. Wydawn. IFiS PAN, Warszawa 2014

Strona pocz.:

245

Strona końc.:

246

Typ zasobu:

Tekst

Szczegółowy typ zasobu:

Rozdział

Identyfikator zasobu:

978-83-7683-092-6

Źródło:

IFiS PAN, sygn. P.91421 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitalizacja:

Instytut Filozofii i Socjologii Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Połączone biblioteki WFiS UW, IFiS PAN i PTF

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

×

Cytowanie

Styl cytowania: