RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Korzyści i uwarunkowania stosowania ciągłej sterylizacji termicznej podłoży

Creator:

Iciek, Jan

Date issued/created:

1990

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Advantages and Conditions of Application of the Continuous Thermal Sterilization of Media

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

In the paper, the principle of thermal sterilization was presented and advantages of the continuous method application over the batch one were emphasized. The need for choosing a heat transfer method and the possibility of its application in the thermal processing of fermentation media were analyzed. A procedure for implementing the continuous thermal sterilization of media in Polish industry was proposed.

Relation:

Biotechnologia, vol.10, 4 (1990)-.

Volume:

10

Issue:

4

Start page:

4

End page:

11

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:182888

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Apr 23, 2021

In our library since:

Apr 13, 2021

Number of object content downloads / hits:

155

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/217356

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information