Strumiłło, Czesław ; Markowski, Adam S. ; Adamiec, Janusz
Change of Properties of Bioproducts During Drying
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Drying of bioproducts is a complex technological process which involves removal of water from the products of different physico-chemical, structural and biological properties. During drying, change of properties can take place thus influencing the quality of bioproducts. It depends on the temperature, moisture content, time of drying and the composition of bioproducts.
Biotechnologia, vol.10, 4 (1990)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:182896
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Apr 23, 2021
Apr 13, 2021
57
https://rcin.org.pl/ichb/publication/217361
Edition name | Date |
---|---|
Zmiany właściwości produktów biosyntezy w czasie procesu suszenia | Apr 23, 2021 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Cywińska, Urszula Strumiłło, Czesław Zbiciński, Ireneusz