RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Zmiany właściwości produktów biosyntezy w czasie procesu suszenia

Subtitle:

Change of Properties of Bioproducts During Drying

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Drying of bioproducts is a complex technological process which involves removal of water from the products of different physico-chemical, structural and biological properties. During drying, change of properties can take place thus influencing the quality of bioproducts. It depends on the temperature, moisture content, time of drying and the composition of bioproducts.

Relation:

Biotechnologia, vol.10, 4 (1990)-.

Volume:

10

Issue:

4

Start page:

39

End page:

50

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:182896

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Apr 23, 2021

In our library since:

Apr 13, 2021

Number of object content downloads / hits:

57

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/217361

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information