Wzrost i aktywność fermentacyjna drożdży Saccharomyces cerevisiae w obecności toksyny killerowej
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Killer yeasts or killer resistant yeasts can be used as starter cultures in fermentative industries to prevent the environments from contamination by wild yeasts. The aim of the work wasto investigate the effect of killer yeasts of Saccharomyces cerevisiae T158C, producer of K1 killertoxin, on the wine yeasts Saccharomyces cerevisiae Wll, producer of K2 killer toxin, and W6strain which was sensitive to both toxins.
Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142794 ; IChB B-41
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
13 paź 2020
528
https://rcin.org.pl/ichb/publication/178128
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wzrost i aktywność fermentacyjna drożdży Saccharomyces cerevisiae w obecności toksyny killerowej | 18 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Oberman, Helena
Nowak, Jacek K.