RCIN and OZwRCIN projects

Object

Uncinulla necator (Schw.) Burr.

Resource type:

Obraz

Headline:

Uncinulla necator (Schw.) Burr.

Type of object:

Okaz mykologiczny

Herbarium acronym:

KRAM

Accession number:

F-17657

Genus:

Uncinulla

Specific epithet:

necator

Taxon name as on label:

Uncinulla necator (Schw.) Burr.

Accepted name:

Uncinulla necator (Schw.) Burr.

Country:

Rumunia

Location:

Muntenia, distr. București ; In horto botanico Universitatis Bucurestiensis

Elevation:

Alt. cca 75 m s.m.

Collection date:

12.10.1962

Collector/ Recorded by:

E. Eliade

Determined by:

E. Eliade

Exsiccate?:

T

Exsiccate series:

FLORA ROMANIAE EXICCATA A HERBARIO UNIVERSITATIS NAPOCENSIS EDITA

Exsiccate no. in the series:

3308

Matrix:

In foliis Vitis viniferae

Barcode:

KRAM00004013-F

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:100953

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Tags:

grzyby ; mykologia

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Jan 9, 2020

In our library since:

Jan 9, 2020

Number of object content downloads / hits:

15

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/126983

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
KRAM00004013-F_Uncinull-necat Jan 9, 2020
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information