Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Phyllactinia suffulta (Rabent.) Sacc.

Typ zasobu:

Obraz

Nagłówek:

Phyllactinia suffulta (Rabent.) Sacc.

Typ obiektu:

Okaz mykologiczny

Akronim zielnika:

KRAM

Numer inwentarzowy:

F-9075

Rodzaj:

Phyllactinia

Epitet gatunkowy:

suffulta

Nazwa taksonu na etykiecie:

Phyllactinia suffulta (Rabent.) Sacc.

Nazwa przyjęta:

Phyllactinia guttata (Wallr. ex Fr.) Lév.

Kraj:

Niemcy

Stanowisko:

Brandenburg ; Baumschulen zu Tamsel

Data zebrania:

19.10.1906

Zbieracz/ Obserwator:

P. Vogel.

Autor oznaczenia:

P. Vogel.

Eksykat?:

T

Wydawca serii eksykatów:

Sydow

Seria eksykatów:

Mycotheca germanica

Nr eksykatu w serii:

575

Podłoże (żywiciel):

Auf Blättern von Fagus silvatica var. Atropurpurea

Kod paskowy:

KRAM00004058-F

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:101039

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitalizacja:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Tagi:

grzyby ; mykologia

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

9 sty 2020

Data dodania obiektu:

9 sty 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

17

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/127066

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
KRAM00004058-F_Phyllact-suffu 9 sty 2020
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji