RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Skład chemiczny mięsa karpi dwu populacji z różną gęstością obsad ; Chemical composition of flesh of carp in two populations of different densities

Creator:

Zygmuntowa, Jadwiga

Date issued/created:

1963

Resource type:

Text

Publisher:

Laboratory of Water Biology of the Polish Academy of Sciences ; Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Place of publishing:

Kraków

Description:

24 cm ; ilustracje ; bibliografia na stronie 313

Type of object:

Journal/Article

References:

Galinat A. 1960. Badania doświadczalne nad stopniem zużytkowania naturalnego pokarmu przez młodsze roczniki karasia (Carassius carassius L.) i lina (Tinca tinca L.). Pol. Arch. Hydrobiol. 8 (21): 129-152.
Grimalski V. 1935. Der Erhaltungsbedaft des Karpfens. Intern. Rev. Hydrobiol. u. Hydrogr., B, 32: 1-48.
Karzinkin G. 1955. Podstawy biologicznej wydajności zbiorników wodnych. Warszawa, PWRiL.
Lehmann F. 1900. Über die Qualität des Karpfenfleisches. Fischerei-Ztg., 3: 164-168.
Lühmann M. 1957. Über die jährzeitliche Veräanderungen des Fettgehaltes und des Gehaltes an Trockensubstrantz und Äsche bei Sandspierlingen (Ammodytes sp.). Arch. Fischereiwiss. 6, 1/2: 119-130.
Manjareskaja A. Ja. 1956. Azotistyj obmen i ego izmenenie v uslovijaniu vyraščanija karpa. Trudy Sov. po Fizjol. Ryb., 205-213.
Morawa F. W. 1956. Die regionale Verteilung des Fettes bei verschiedenen Süsswasserfischarten. Ztschr. f. Fischerei 5: 115-132.
Phillips A. M. jr., Brockway D. R., Lovelace F. E., Podoliak H. A., 1957. A chemical comparison of hatchery and wild brock trout. Progr. Fish.-Cult. 1: 14-19.
Schäperclaus W. 1961. Lehrbuch der Teichwirtschaft. Berlin, Hamburg, P. Parey.
Stangenberg M. 1934. Z metodyki energetycznej oceny wydajności stawów. Roczn. Nauk Roln. Leśn. 32: 87-104.
Starmach K. 1951. Życie ryb słodkowodnych. PWRiL, Warszawa, 305 ss.
Walter E. 1934. Grundlagen der allgemeinen fischereilichen Produktionslehre. Stuttgart, E. Schweizerbart'sche Verlgsb.
Włodek J. M. 1959. Cechy morfologiczne karpi z Gołysza. Acta Hydrobiol. 1: 5-16.
Zygmuntowa J. 1961. Wpływ żywienia na skład chemiczny mięsa karpi. Acta Hydrobiol. 2-3: 113-132.

Relation:

Acta Hydrobiologica

Volume:

Vol. 5

Issue:

4

Start page:

295

End page:

313

Detailed Resource Type:

Article

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:186323

Source:

Bibl. IOP PAN, sygn. 675/cz

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license

Terms of use:

Copyright-protected material. [CC BY 3.0 PL] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license, full text available at: ; -

Digitizing institution:

Institute of Nature Conservation of the Polish Academy of Science

Original in:

Institute of Nature Conservation of the Polish Academy of Science

Projects co-financed by:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Access:

Open

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information