RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Creator:

Stasińska, Bożena

Date issued/created:

1999

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The paper presents the problem of protein isolation from yeasts cells using alkaline extractionand chemical modification of protein. The influence of these procedures on functional properties,amino acids level, nutritional value and enzyme digestibility is discussed.

Relation:

Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.

Volume:

45

Issue:

2

Start page:

120

End page:

130

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142811 ; IChB B-41

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Oct 13, 2020

Number of object content downloads / hits:

1416

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/178143

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information