Odbiór społeczny nowej żywności ("żywności GMO") w Polsce
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.43, 4 (1998)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143535 ; IChB B-39
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
19 paź 2020
58
https://rcin.org.pl/publication/178699
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Odbiór społeczny nowej żywności ("żywności GMO") w Polsce | 18 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Twardowski, Tomasz