RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Biotechnologia klasyczna— aktualny stan badań w Polsce

Creator:

Galas, Edward ; Kwapisz, Ewa ; Siwińska, Krystyna

Date issued/created:

1995

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Microbial biotechnology — present state of research in Poland

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The present state of science in microbial (classical) biotechnology in Poland is describedThe main areas of research discussed in this paper include selection and industrial microorganisms improvement, optimisation of biosynthesis processes, engineering aspects, techniques olimmobilising cells and enzymes, processes of biotransformation and biodegradation, downstreaniprocessing and biotechnology in environmental protection.

Relation:

Biotechnologia, vol.29, 2 (1995)-.

Volume:

29

Issue:

2

Start page:

9

End page:

31

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:147862 ; IChB B-25

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 20, 2020

In our library since:

Nov 20, 2020

Number of object content downloads / hits:

18

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/183445

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information