Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: The influence of temperature on solid state culture of Aspergillus niger

Twórca:

Szewczyk, Krzysztof W.

Data wydania/powstania:

1993

Typ zasobu:

Text

Inny tytuł:

The influence of temperature on solid state culture of Aspergillus niger

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

Models of temperature effects on solid state fermentation kinetics are discussed. It wasshown that logistic curve equation describes fungi growth also in nonisothermal conditions.Cultivation of Aspergillus niger on mixture of wheat bran and beet pulp was investigated in thetemperature range of 26 - 40 °C. Models were compared with experimental results and energyof activation and deactivation were calculated.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.22, 3 (1993)-.

Tom:

22

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

61

Strona końc.:

69

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:154158 ; IChB B-18

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

31 gru 2020

Data dodania obiektu:

31 gru 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

178

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/188399

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji