Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Korzyści wynikające z zastosowania sterylizacji ciągłej podłoża do produkcji gibreskolu

Creator:

Iciek, Jan ; Cywińska, Urszula ; Stolarek, Paweł

Date issued/created:

1993

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Advantages of the application of continuous media sterilization in gibberelic acid production

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The paper presents advantages of the application of continuous thermal steiylization of mediafor gibberelic acid production. It is estimated that the profit resulting from the application ofcontinuous thermal sterilization of this medium in the Pharmaceutical Plant „Polfa” at Kutnowill exceed 1 billion zlotys a year.

Relation:

Biotechnologia, vol.22, 3 (1993)-.

Volume:

22

Issue:

3

Start page:

89

End page:

98

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:154161 ; IChB B-18

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

Dec 31, 2020

Data dodania obiektu:

Dec 31, 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

463

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/188403

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji