Aschaffenburg, R. ; Gregory, M. E. ; Rowland, S. J. ; Thompson, S. Y. ; Kon, V. M.
Proceedings of the Zoological Society of London
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
7 gru 2021
11 gru 2013
118
https://rcin.org.pl/publication/54541
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Aschaffenburg, R., 1962, The composition of the milk of the giraffe (Giraffa camelopardalis reticulata) | 7 gru 2021 |
Gregory, M. E. Rowland, S. J. Thompson, S. Y. Kon, V. M.
Solounias, N. Tang, N.
Skinner, J. D. Hall-Martin, A. J.
Pellew, R. A.
Hall-Martin, A. J.
van der Jeugd, H. P. Prins, H. H. T.
Williams, G. Crawford, M. A. Perrin, W. F.