The experience of the company producing GM food in Poland
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Production of GM food is limited by several factors. The most significant arelegislation, public perception and profit. Due to negative effect of these factorsthe Polgrunt decided for ,,IP-non GM” production.
Biotechnologia, vol.59, 4 (2002)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:137671 ; IChB B-55
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Oct 2, 2020
Sep 3, 2020
78
https://rcin.org.pl/publication/172908
Edition name | Date |
---|---|
Doświadczenia firmy produkującej w Polsce żywność zmodyfikowaną genetycznie | Oct 2, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.