„Bakterie fermentacji mlekowej -klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie”
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
III Szkoła Letnia - Kazimierz Dolny nad Wisłą,29 maj - 2 czerwiec 2000 r.
Biotechnologia, vol.52, 1 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140023 ; IChB B-47
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Oct 2, 2020
Sep 19, 2020
56
https://rcin.org.pl/publication/175479
Edition name | Date |
---|---|
„Bakterie fermentacji mlekowej -klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie” | Oct 2, 2020 |
Libudzisz, Zdzisława Walczak, Piotr Bardowski, Jacek
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Pomóż nam ulepszyć RCIN — wypełnij krótką anonimową ankietę!!!
Szanowni Państwo,
Wiedza o tym, kto korzysta z serwisu RCIN, jakie treści chcą znaleźć użytkownicy, co powinniśmy poprawić jest dla nas ważna, ponieważ pomoże nam lepiej odpowiedzieć na Państwa potrzeby. Odpowiedź na 6 krótkich pytań zajmie minutę. Podobną ankietę przeprowadziliśmy 7 lat temu. Państwa odpowiedzi bardzo nam pomogły. Z góry dziękujemy za poświęcony nam czas.
Zespół Wsparcia Merytorycznego RCIN