Wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności fermentowanej
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The paper presents a review of the problems related to the use of bacteria and fungi toproduce fermented food.
Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142798 ; IChB B-41
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Nov 18, 2020
Oct 13, 2020
8924
https://rcin.org.pl/publication/178132
Edition name | Date |
---|---|
Wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności fermentowanej | Nov 18, 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia