Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Wpływ ciśnienia i temperatury na przejścia fazowe w wodnych emulsjach skrobi
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy na terminalach komputerowych w instytucji, która ją udostępnia.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy na terminalach komputerowych w instytucji, która ją udostępnia.

Tytuł: Wpływ ciśnienia i temperatury na przejścia fazowe w wodnych emulsjach skrobi

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2020-10-02

Data dodania obiektu:

2012-10-31

Liczba wyświetleń treści obiektu:

93

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/18547

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji