Randzio, Stanisław L. (promotor)
115 k. : il. ; 30 cm ; Bibliogr. k. 100-114 ; Praca doktorska. Instytut Chemii Fizycznej Polskiej Akademii Nauk, 2006
application/pdf ; application/pdf
IChF PAN, sygn. B.398/07 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Instytut Chemii Fizycznej Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Chemii Fizycznej PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
31 paź 2012
187
https://rcin.org.pl/publication/18547
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Orłowska, Marta Anna., 2006, Wpływ ciśnienia i temperatury na przejścia fazowe w wodnych emulsjach skrobi | 2 paź 2020 |
Lisovytskiy, Dmytro.
Kobiela, Tomasz Kajetan.
Plesnar, Zofia.
Parczewska-Plesnar, Bożena.