Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Some aspects of flavour compounds biotechnology

Twórca:

Bednarski, Włodzimierz ; Kowalewska-Piontas, Jadwiga

Data wydania/powstania:

1991

Typ zasobu:

Text

Inny tytuł:

Some aspects of flavour compounds biotechnology

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

The examples of advances in flavour compounds biotechnology, particulary the biosynthesis conditions and biochemistry of the derivatives of esters, lactones, pyrazines, carbonyles, terpenes and ionones, and their influence on the food products quality has been presented.Additionally, the role of microorganisms and enzymes in the flavour compounds formation has beendescribed.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.12, 2 (1991)-.

Tom:

12

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

28

Strona końc.:

35

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:181615 ; IChB B-09

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

1 kwi 2021

Data dodania obiektu:

1 kwi 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

299

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/215172

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji