Nieświadomość w biotechnologii. Dlaczego genetycznie zmodyfikowana żywność może wydawać się groźna?
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
2009 ; Biotechnologia, vol.86, 3 (2009)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:72007 ; IChB B-81
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
31 maj 2019
242
https://rcin.org.pl/publication/94427
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Nieświadomość w biotechnologii. Dlaczego genetycznie zmodyfikowana żywność może wydawać się groźna? | 2 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.