Object

Title: O edycji krytycznej „Pism wszystkich” Bolesława Prusa słów kilka

Creator:

Obsulewicz, Beata K.

Date issued/created:

2015

Resource Type:

Article : original article

Subtitle:

Wiek XIX, Rok VIII (L) 2015

Publisher:

Zarząd Główny Towarzystwa Literackiego im. Adama Mickiewicza ; Instytut Badań Literackich

Place of publishing:

Warszawa

Description:

24 cm ; Pol. text, eng. summary

References:

1. E. Brifflówna, Do krytycznego wydania pism Prusa, „Ruch Literacki” 1933, nr 1/2. ; 2. I. Chrzanowski, Bolesław Prus, w: B. Prus, Pisma, red. I. Chrzanowski, Z. Szweykowski, t. 1: To i owo, właściwie zaś ani to, ani owo, czyli 48 powiastek dla pełnoletnich dzieci, Warszawa 1935, s. 7. ; 3. Z. Libera, Historia [online], Towarzystwo Literackie im. Adama Mickiewicza [dostęp: 2015-11-25]: http://www.towarzystwo-literackie.org/index.php?show=historia ; 4. Słowo wstępne Polskiej Akademii Literatury, w: B. Prus, Pisma, red. I. Chrzanowski, Z. Szweykowski, t. 1: To i owo, właściwie zaś ani to, ani owo, czyli 48 powiastek dla pełnoletnich dzieci, Warszawa 1935, s. 6.

Issue:

8

Start page:

501

End page:

506

Format:

application/octet-stream

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:68791 ; 2080-0851 ; 10.18318/wiekxix.2015.29

Source:

IBL PAN, call no. P.I.1269 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Rights Reserved - Free Access

Terms of use:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitizing institution:

Adam Mickiewicz Literary Society

Original in:

Library of the Institute of Literary Research PAS

Projects co-financed by:

Ministry of Science and Higher Education ; Activities popularizing science (DUN)

Object collections:

Last modified:

Feb 26, 2019

In our library since:

Feb 26, 2019

Number of object content hits:

127

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/83388

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

This page uses 'cookies'. More information