Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Creator:

Stasińska, Bożena

Date issued/created:

1999

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The paper presents the problem of protein isolation from yeasts cells using alkaline extractionand chemical modification of protein. The influence of these procedures on functional properties,amino acids level, nutritional value and enzyme digestibility is discussed.

Relation:

Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.

Volume:

45

Issue:

2

Start page:

120

End page:

130

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142811 ; IChB B-41

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 lis 2020

Data dodania obiektu:

13 paź 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

1416

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/178143

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji