RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Właściwości immunogenne wybranych produktów żywnościowych

Twórca:

Wróblewska, Barbara ; Jędrychowski, Lucjan

Data wydania/powstania:

2001

Typ zasobu:

Tekst

Inny tytuł:

Immunogenic properties of selected food products

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstrakt:

Food allergy is caused mainly by cow milk, eggs, fish, citrus fruits and peanuts. Excluding the above-mentioned products from the diet for atopic peopleis the most effective way of dealing with the problem. Additionally some foodcomponents can cross react and some hidden allergens can occur in food products. The estimation of the allergenic properties of various food products appears to be a very important problem nowadays

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.54, 3 (2001)-.

Tom:

54

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

178

Strona końc.:

188

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138888 ; IChB B-50

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

2 paź 2020

In our library since:

14 wrz 2020

Number of object content downloads / hits:

82

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/174184

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information