Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
This review presents chemical and biochemical properties oftrehalose. Moreover, the results of studies on biosynthesis and accumulation, as well as someaspects of thermotolerantion and osmoadaptation are discussed. The existingand potential applications in many fields, which may be medical or biological,are listed therein.
Biotechnologia, vol.53, 2 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:139248 ; IChB B-49
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
2 paź 2020
16 wrz 2020
2082
https://rcin.org.pl/publication/174614
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Trehaloza - substancja przedziwna. Właściwości, występowanie,zastosowania | 2 paź 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna