Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Zastosowanie wysokiego ciśnienia w technologii żywności i medycynie

Inny tytuł:

Zastosowanie wysokiego ciśnienia w technologii żywności i medycynie

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

For the first time, high pressure was used for milk sterilization at the beginning of thiscentury. However, only recently attention has been paid to this method and its possible applications in food preservation and inactivation of some viruses.In this review, we summarize high pressure effects on biological macromolecules such asproteins, nucleic acids, ribosomes and other cell componerrts. We also show examples of practicalapplication of high pressure in food conservation and medicine.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.40, 1 (1998)-.

Tom:

40

Zeszyt:

1

Strona pocz.:

199

Strona końc.:

211

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:144638 ; IChB B-36

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 lis 2020

Data dodania obiektu:

27 paź 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

450

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/180087

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji