RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Zastosowanie wysokiego ciśnienia w technologii żywności i medycynie

Subtitle:

Zastosowanie wysokiego ciśnienia w technologii żywności i medycynie

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

For the first time, high pressure was used for milk sterilization at the beginning of thiscentury. However, only recently attention has been paid to this method and its possible applications in food preservation and inactivation of some viruses.In this review, we summarize high pressure effects on biological macromolecules such asproteins, nucleic acids, ribosomes and other cell componerrts. We also show examples of practicalapplication of high pressure in food conservation and medicine.

Relation:

Biotechnologia, vol.40, 1 (1998)-.

Volume:

40

Issue:

1

Start page:

199

End page:

211

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:144638 ; IChB B-36

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Oct 27, 2020

Number of object content downloads / hits:

443

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/180087

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information