RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Zmiany właściwości reologicznych modelowego układu białkowo-węglowodanowego podczas obróbki cieplnej

Inny tytuł:

Zmiany właściwości reologicznych modelowego układu białkowo-węglowodanowego podczas obróbki cieplnej

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Typ obiektu:

Journal/Article

Abstrakt:

The effect of batch and continuous thermal treatment on the rheological properties of aprotein-carbohydrate preparation made from soya flour (a basic component of many fermentationmedia) was described. Flow curves were determined using the Brabender Rheotron rotationrheometer for shear rates 20 600 s^ at soya flour concentration equal to 5 and 10%. Thedependence of the suspension Newtonian viscosity on the temperature and time was describedby an empirical formulae.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.37, 2 (1997)-.

Tom:

37

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

145

Strona końc.:

157

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146119

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Nov 5, 2020

Number of object content downloads / hits:

50

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/181630

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information