oai:rcin.org.pl:11139 ; 10.4098/AT.arch.85-31
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
Oct 2, 2020
Aug 22, 2012
2019
https://rcin.org.pl/publication/27186
Edition name | Date |
---|---|
Composition of the food of the Spanish Wild Goat in Sierras de Cazorla and Segura, Spain | Oct 2, 2020 |
Rana, B. D. Advani, R.
Scaglia, O. A. Velazquez, C. A. Cauhepe, M. A.
Fandos, P. Orueta, J. F. Aranda, Y.
Phillipson, J. Sarrazin-Comans, M. Stomatopoulos, C.
Fandos, P. Vigal, C. R.
Fandos, P. Vigal, C. R.
Kałuziński, J.