RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Kwasostabilna a-amylaza Aspergillus niger-biosynteza, oczyszczanie i wstępna charakterystyka

Subtitle:

Acid-stable a- amylase of Aspergillus niger - biosynthesis, purification, preliminary characteristic

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Aspergillus niger 17.02 produces an acid-stable a-amylase (5 days, 25°C) in culture medium containing soya-bean meal, corn steep liquor, water extract from bran wheat, pectins and mineral salts. After precipitation with ethanol, the enzyme was purified by FPLC on MONO S and MONO Q columns.

Relation:

Biotechnologia, vol.11, 1 (1991)-.

Volume:

11

Issue:

1

Start page:

82

End page:

90

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:181767 ; IChB B-08

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information