Changes of immunoreactive properties of cow milk proteins as a result of technological processing
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.54, 3 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138894 ; IChB B-50
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2020-10-02
2020-09-14
23
https://rcin.org.pl/publication/174185
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zmiany właściwości immunoreaktywnych białek mleka krowiego w wybranych procesach termicznych i fermentacji mlekowej | 2020-10-02 |
Wróblewska, Barbara Jędrychowski, Lucjan
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.