RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Nowe odczytanie Gombrowicza

Creator:

Sawicki, Stefan

Date issued/created:

2005

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Teksty Drugie Nr 3 (2005)

Publisher:

IBL PAN

Place of publishing:

Warszawa

Description:

21 cm

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

References:

1. E. Fiała, Homo transcendens w świecie Gombrowicza, Wydawnictwo KUL, Lublin 2002.
2. E. Fiała, Modele freudowskiej metody badania dzieła literackiego, Towarzystwo Naukowe KUL, Lublin 1991.
3. E. Fiała, Oficjalność i podoficjalność. O koncepcjach człowieka w powieściach Witolda Gombrowicza, „Roczniki Humanistyczne”, t. XXII, 1974 z. 1, s. 5-150.
4. E. Fromm, Rewizja psychoanalizy, przeł. R. Saciuk, PWN, Warszawa-Wrocław 1998.

Relation:

Teksty Drugie

Issue:

3

Start page:

100

End page:

103

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:52248 ; 0867-0633

Source:

IBL PAN, sygn. P.I.2524 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Mar 9, 2015

Number of object content downloads / hits:

2616

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/68748

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Sawicki S. - Nowe odczytanie Gombrowicza Oct 2, 2020

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information