Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Polyfructans and fructooligosaceharides (FOS) - occurrence, production and application

Inny tytuł:

Polyfructans and fructooligosaceharides (FOS) - occurrence, production and application

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

Information on beneficial impact of probiotic microorganisms on human health and effects of prebiotic oligosaccharides on proliferation of the latter microflora are presented in the first part of the article. Its further part focuses on fructans, i.e. structures of natural polyfructans and fructooligosaceharides, mechanisms of function of enzymes involved in their synthesis and methods of manufacturing of prebiotic fructooligosaceharides (FOS) in commercial scale.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.73, 2 (2006)-.

Tom:

73

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

103

Strona końc.:

116

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:87553 ; IChB B-69

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2 paź 2020

Data dodania obiektu:

11 gru 2019

Liczba pobrań / odtworzeń:

2803

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/114197

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji